Al 30 jaar een begrip in Zuid-Limburg

Over ons

Over Elis Thuiszorg

Elis Thuiszorg, een toegewijde thuiszorgorganisatie sinds 1994. Ons succes rust op het principe van kleinschaligheid, en de kernwaarden: Persoonlijk, Samen en Oprecht. Deze aanpak garandeert een hoge mate van continuïteit en kwaliteit, terwijl onze wendbaarheid als kleinere organisatie flexibiliteit biedt, vrij van wachtlijsten en personeelstekorten.

Actief in Zuid-Limburg en Midden-Limburg, strekt ons zorgaanbod zich uit van de zorg voor jongvolwassenen tot hoogbejaarden.

Ook staan we klaar voor diegenen die verlangen naar gezelschap, mee kijken naar structuur en een waardevolle dagbesteding, een wandelmaatje of iemand die met liefde een maaltijd bereidt.

Onze missie

Elis thuiszorg is een door de overheid toegelaten zorgorganisatie die werkzaam is in de regio Zuid en Midden Limburg. Zij wil op verantwoorde wijze, kwalitatief volwaardige zorg leveren aan cliënten die hoofdzakelijk in de thuissituatie wonen. Bij de dienstverlening staan de wensen van de individuele cliënt centraal en levert Elis Thuiszorg flexibele zorg op maat.

Onze visie

Elis Thuiszorg wil, op basis van modern ondernemerschap, continu inspelen op zich voordoende nieuwe ontwikkelingen. Als betrekkelijk kleine zorgondernemer zal zij zich vooral bewegen in de ruimte die aanwezig is binnen en tussen de werkgebieden van grote institutionele zorgaanbieders. Persoonlijke betrokkenheid en eigenaarschap zorgen, mede op basis van korte lijnen binnen een geprofessionaliseerde organisatie, voor een slagvaardig geheel.

Een stukje historie

Elis Thuiszorg, in 1994 opgericht in het hart van Eijsden door Lia Scheepens, ademt een warme oorsprong uit. Lia's nauwe verbinding met de samenleving en haar diepgaande persoonlijke aandacht voor cliënten brachten het bedrijf in een oogwenk van een eenmanszaak naar een organisatie waar 25 toegewijde medewerkers 24 uur per dag paraat staan.

Met de organische groei van het aantal medewerkers, heeft ook het verzorgingsgebied zich uitgestrekt. Wat begon in de buurt van Eijsden, omarmt nu Zuid-Limburg en Midden-Limburg.

De huidige directeur is Sjoerd Scheepens, de zoon van de oprichtster. Sjoerd, met enkele jaren ervaring op psychogeriatrische afdelingen, in de thuiszorg en revalidatie, heeft in de praktijk ervaren wat het betekent om zorg te verlenen. Deze persoonlijke ervaring vormt voor hem een solide basis om het thuiszorgbedrijf op een betrokken manier te leiden.

Elis laat mensen, binnen hun mogelijkheden, in hun vertrouwde omgeving leven!

Wij zijn HKZ Zorg & Welzijn gecertificeerd 

Neem contact met ons op!

Voor algemene vragen bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08:30 - 17:00.
Vanaf 17:00 tot 08:30 gaat het spoednummer aan en zijn we alleen voor spoed situaties bereikbaar.

Elis Thuiszorg

info@elisthuiszorg.nl

Wij beantwoorden z.s.m. uw vraag

046- 4759922

Onze wijkverpleegkundigen helpen!

Bezoekadres

Al onze gegevens vindt u hier

Onze keurmerken

Volg ons

Zorgkaart Nederland

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie Nederland
Elis Thuiszorg is gewaardeerd op ZorgkaartNederland.

© 2023 Elis Thuiszorg | Developed by: ISL Marketing & MDesign Web+Graphic Studio

home